VoxiKids – printre cele mai promițătoare startup-uri românești în 2021

În fiecare an, EU-Startups – o importantă publicație online despre startup-uri europene – desemnează cele mai bune startup-uri din Europa, alegând câte 10 companii promițătoare pentru fiecare țară europeană. Revista EU-Startups este citită de peste 300.000 de persoane din toată Europa, în fiecare lună, încercând prin conținutul său să promoveze companii cu impact cultural sau comercial și să încurajeze tinerii antreprenori.

În 2021, VoxiKids este inclusă pe această listă ca soluție de edtech, al cărei scop este digitalizarea modului în care se desfășoară ședințele de terapie logopedică.

Astfel, compania noastră a pus pe piață 2 produse dedicate dezvoltării limbajului și pronuției VoxiKids – aplicație de mobil pentru exerarea între sesiunile de logopedie și VoxiClinic – clinică digitală prin care conectăm logopezi cu pacienți de oriunde în lume. 

Clinica digitală VoxiClinic ajută copiii și părinții să își găsească un logoped online, facilitând atât o comunicare constructivă între logoped și părinte, cât și ședințe de terapie complete. Toate aceste lucruri sunt posibile exclusiv prin intermediul platformei, ceea ce ușurează în mod semnificativ efortul logopedului.

Cu VoxiClinic, logopedul are într-un singur loc toate materialele necesare desfășurării orelor de terapie, își poate gestiona cu ușurință programările, are acces la materiale de lucru specifice, rapoarte și statistici relevante. De asemenea, prin intermediul platformei, specialistul poată să urmărească în detaliu progresul copiilor sau al pacientului cu care lucrează. Clinica digitală VoxiClinic este astfel o platformă completă pentru desfășurarea activității de logopedie.

Publicația online EU-Startups evidențiază alte startup-uri românești invoatoare, printre care .Lumen – sistem de asistență care imită principalele avantaje ale unui câine ghid, fără dezavantajele care fac din acesta o opțiune non-scalabilă; o soluție pentru ceilalți 39.980.000 de persoane nevăzătoare; TelelportHQ – companie ce dezvoltă interfețe inteligente pentru simplificare muncii în mediul online și SanoPass – o aplicație mobilă pentru toate serviciile medicale din pachetul de beneficii, cu harta clinicilor partenere și istoricul medical.

Dacă vrei să știi mai multe despre proiectele la care lucrăm, logopezii cu care colaborăm și în ce stadiu ne aflăm cu dezvolarea produselor noastre, urmărește-ne pe paginile de social media: Facebook și LinkedIn.

Distribuie articolul pe

Fii la curent cu ultimele noutăți

Abonează-te la newsletterul Voxi

Social Media

Cele mai citite articole

Categorii

Articole similare