Politică de Confidențialitate

Bine ai venit la politica de confidențialitate a lui VoxiKids!

Ne bucurăm foarte mult că ești aici și abia așteptăm să descoperi ce poate face VoxiKids pentru tine.
Aplicația de mobil VoxiKids App este destinată în principal copiilor, dar poate fi folosită și de adulți pentru a-și exersa limbajul și pronunția.
Platforma de logopedie VoxiKids Clinic, este pregătită desemenea împreună cu specialiști în logopedie și cuprinde o serie de instrumente de management care eficientizează colaborarea părinte-logoped având ca scop comun recuperarea copilului și buna integrarea a lui în mediul preșcolar și școlar.

VoxiKids – Easy Speech! Nu a fost nicicând mai ușor să vorbești corect!

Pentru a realiza aceste lucruri, VoxiKids are nevoie să prelucreze anumite date personale de la tine, pentru te ajuta să întelegi cum funcționează aplicația și să obții maximul de rezultate. Suntem transparenți și nu vrem să crezi că prelucrăm date fără să te informăm în ce scopuri.

Prin această Politică de confidențialitate, îți spunem cum prelucrăm datele tale personale, ce facem cu ele și ce drepturi ai în legătură cu ele.

Să începem!

1.1. Unde ne găsești?

Vom face referire la VoxkiKids prin noicompania sau organizația, ca să fie mai ușor de urmărit.

Această Politică de confidențialitate se aplică peste tot unde ne găsești în mediul on-line. În special, suntem prezenți prin intermediul site-ului wp.voxikids.com și sub domeniile acestuia sau site-urile afiliate (pe care le vom numi în continuare în mod colectiv ”Site”), precum și toate profilele/paginile de media asociate acestui brand, incluzând, dar fără a se limita la Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, LinkedIn, platformele de tip Google Play și Apple Store, unde suntem sub formă de aplicație etc., iar la toate vom face referire la ”Platformă”).

Platforma este dedicată în special copiilor, iar asta înseamnă că avem o grijă suplimentară față de aceste date și mereu vom verifica dacă există acordul părintelui sau tutorelui în acest sens.

Este important să citești această politică împreună Termenii și condițiile și Politica Cookies și cu toate notificările privind prelucrarea & confidențialitatea datelor pe care le vom furniza cu diferite ocazii când îți colectăm sau prelucrăm datele personale pentru ca tu să fii în permanență pe deplin informat de ce și cum folosim aceste date. Această Politică de confidențialitate reprezintă principalul cadru de reglementare privind protecția datelor personale și se completează cu celelalte notificări specifice anumitor activități din aplicație vine ca o adăugire la celelalte notificări și nu are intenția de a le elimina.

1.2. Noi suntem VoxiKids

Din punct de vedere juridic, mai jos găsești și datele noastre de identificare:

Denumire Speakquest SRL
Sediul social Localitate Victoria, str. Victoriei, nr. 14 bl. 22, ap. 16, jud Brașov,
Număr registrul comerțului: J8/458/2020
Cod unic identificare 42327556
E-mail [email protected]

În măsura în care ai nelămuriri, observații sau reclamații cu privire la noi sau la datele personale pe care le prelucrăm pentru tine, ne poți trimite oricând un e-mail la adresa de mai sus.

Potrivit legislației, în relație cu tine suntem un operator de date cu caracter personal. În această calitate, ne revin și o serie de obligații, printre care cea de a te informa cu privire la datele pe care le prelucrăm, modalitatea în care o facem, ce drepturi ai și cum îți poți exercita aceste drepturi.

1.3. Cine ești tu?

Fie că ești Utilizatorul (copil care utilizează serviciile platformei noastre), fie că ești Părintele sau tutorele Utilizatorului sau Logopedul care conduce ședințe de terapie logopedică (Profesionistul), ești persoana vizată în raport cu prelucrările datelor cu caracter personal care te vizează.

Ca persoană, ai diferite elementele caracteristice, care te fac unic și ne ajută astfel să te identificăm: nume, prenume, adresă, imagine, voce, etc.

Noi prelucrăm aceste date în special pentru a-ți putea permite accesul la serviciile pe care le oferim prin intermediul platformei online și a aplicațiilor mobile. Asta înseamnă că noi suntem responsabili pentru a-ți păstra datele confidențiale iar tu beneficiezi de o serie de drepturi prin care ai controlul asupra acestor prelucrări de date.

De aceea, trebuie să îți spunem ce date cu caracter personal prelucrăm, de ce avem nevoie de ele, ce facem cu ele și pentru cât timp.

Datele pe care le colectăm de la tine prin intermediul platformei online

2.1. Dacă ești Părintele sau tutorele copilului

Pentru a facilita accesul copilului la facilitățile oferite de VoxiKids – Easy Speech, va trebui să ne furnizezi anumite date personale.

În funcție de serviciile sau funcționalitățile pe care dorești să le accesezi pentru copilul tău și pe care le avem dezvoltate, va trebui să colectăm, prelucrăm, să stocăm sau să transferăm anumite date cu caracter personal:

Categoria Date incluse
Date de identificare nume, prenume, numele de utilizator (username) sau un identificator similar, data nașterii, limba în care dorești să comunici.
Date de contact adresa de facturare, adresa de e-mail
Date financiare informațiile privind plățile sau pe cele privind cardul/contul bancar, informații despre achiziții
Date de tranzacționare detalii privind plățile de la și către tine și alte detalii privind serviciile pe care le-ai achiziționat de la noi
Date tehnice adresa de IP (internet protocol), datele de login, tipul de browser și versiunea, setările privind locație și fusul orar, plug-inurile de browser și versiunile acestora, sistemul de operare, platforma de operare și alte tehnologii de pe dispozitivele pe care le folosești pentru a accesa acest site
Date de profil nume utilizator, parolă, comenzile făcute de tine, interesele și preferințele tale, caracteristicile tale din punct de vedere al limbajului, feedbackul oferit, răspunsurile oferite la sondaje
Date de utilizare & interacțiune informații despre cum utilizezi site-ul nostru, serviciile, inclusiv înregistrări video și audio ale ședințe de terapie logopedică
Date de marketing & comunicare preferințele tale de a primi materiale de marketing din partea noastră și din partea terțelor noastre părți și metodele preferate de comunicare

Dacă ești părinte sau tutore al unui copil cu sub vârsta sub 16 ani vom avea nevoie de consimțământul tău explicit pentru a prelucra datele personale ale copilului, dar în mod deosebit  pentru categoriile speciale de date, cum sunt datele referitoare la sănătatea copilului. Astfel, pe lângă informațiile de mai sus, va trebui să ne furnizezi pentru fiecare copil pe care îl înscrii în cont următoarele date:

 1. nume, prenume;
 2. vârstă;
 3. vârstă auditivă;
 4. eventualele dificultăți pe care le are copilul în vorbire, așa cum îți vor fi indicate în platformă;
 5. consimtamantul explicit privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale copilului
 6. declarație pe propria răspundere privind calitatea de reprezentant legal sau tutore.

Te rugăm să ai în vedere că datele acestea ne sunt necesare pentru a putea oferi cea mai bună experiență copilului tău și să putem particulariza experiența sa în platforma noastră online. Scopul nostru este să facem din logopedie o joacă, iar nivelul jocului trebuie să fie adaptat cerințelor, necesităților și aptitudinilor fiecărui copil în parte.

Și Popeye Marinarul a mâncat mult spanac până să fie mare și forțos.

Atunci când vei alege ședințele particulare cu un logoped, te rugăm să reții că interacțiunea ce are loc între copil și logoped va fi înregistrată audio-video, iar logopedul va avea acces la aceste informații timp de 12 luni. Acest lucru este necesar pentru ca logopedul să poată corecta modalitatea de exprimare a copilului și să-l ajute să-și îmbunătățească auzul și pronunția, prin verificarea stimulilor și a corectitudinii exercițiilor, urmărind totodată evoluția în timp.

Este de preferat ca ședințele private de terapie să se desfășoare într-o locație unde să fie prezent copilul și părintele care să supravegheze buna desfășurare a orei de terapie de la distanță, fără alte persoane sau stimuli care ar putea distrage atenția copilului.

2.2. Dacă ești Utilizator – copilul care beneficiază de serviciile de logopedie

Dacă ești un copil cu sub vârsta sub 16 ani care dorește să utilizeze platforma noastră, nu vei putea accesa serviciile oferite de platforma VoxiKids Online, fără consimțământul Părintelui sau al tutorelui.

În funcție de serviciile sau funcționalitățile pe care dorești să le accesezi pentru copilul tău și pe care le avem dezvoltate, va trebui să colectăm, prelucrăm, să stocăm sau să transferăm anumite date cu caracter personal:

Categoria Date incluse
Date de identificare nume, prenume, numele de utilizator (username) sau un identificator similar, data nașterii, limba în care dorești să comunici, nivelul de dezvoltare al limbajului
Date de contact adresa de facturare, adresa de e-mail
Date financiare informațiile privind plățile sau pe cele privind cardul/contul bancar, informații despre achiziții - vor fi ținute in cloud cu nivel de securitate maxim - făra acces la ele
Date de tranzacționare detalii privind plățile efectuate și alte detalii privind serviciile pe care le-ai achiziționat de la noi
Date tehnice adresa de IP (internet protocol), datele de login, tipul de browser și versiunea, setările privind locație și fusul orar, plug-inurile de browser și versiunile acestora, sistemul de operare, platforma de operare și alte tehnologii de pe dispozitivele pe care le folosești pentru a accesa acest site
Date de profil nume utilizator, imaginea de profil, comenzile făcute de tine, interesele și preferințele tale, caracteristicile tale din punct de vedere al limbajului, feedbackul oferit, răspunsurile oferite la sondaje
Date de utilizare & interacțiune informații despre cum utilizezi site-ul nostru, serviciile
Date de marketing & comunicare preferințele tale de a primi materiale de marketing din partea noastră și din partea terțelor noastre părți și metodele preferate de comunicare

2.3.  Dacă ești profesionist (logoped)

Avem nevoie de informații privind calificările tale profesionale pentru a putea să verificăm că într-adevăr ești un profesionist, înainte de ați permite accesul în platformă. Aceste informații constau în:

 1. dovada absolvirii facultății de psihologie
 2. atestat de drept de libera practică
 3. dovada absolvirii unui curs de specialitate în logopedie
 4. documentele doveditoare ale formei de organizare profesională (SRL, PFA etc.)

În măsura în care nu ne vei putea transmite informații privind calificările tale, nu vom putea să-ți creăm un cont și să te înregistrăm în platformă.

Categoria Date incluse
Date de identificare nume, prenume, numele de utilizator (username) sau un identificator similar, limba în care dorești să comunici, orașul, țara
Informații profesionale datele înscrise în diplome, certificate, documentele doveditoare ale formei de organizare profesională (SRL, PFA etc.)
Date de contact adresa de facturare, adresa de e-mail, număr de telefon
Date de tranzacționare (financiare) detalii privind plățile de la și către tine și alte detalii privind serviciile pe care le-ai accesat, contul bancar
Date tehnice adresa de IP (internet protocol), datele de login, tipul de browser și versiunea, setările privind locație și fusul orar, plug-inurile de browser și versiunile acestora, sistemul de operare, platforma de operare și alte tehnologii de pe dispozitivele pe care le folosești pentru a accesa acest site
Date de profil nume utilizator, comenzile făcute de tine, interesele și preferințele tale, caracteristicile tale din punct de vedere al limbajului, feedbackul oferit, răspunsurile oferite la sondaje
Date de utilizare & interacțiune informații despre cum utilizezi site-ul nostru, serviciile, 
Date de marketing & comunicare preferințele tale de a primi materiale de marketing din partea noastră și din partea terțelor noastre părți și metodele preferate de comunicare

2.4. Date agregate / anonimizate

Colectăm, folosim și partajăm în orice scop Date Agregate, precum date statistice sau demografice. Datele Agregate pot deriva din datele tale personale, dar nu sunt considerate date personale în sensul legii întrucât aceste informații nu dezvăluie în mod direct sau indirect identitatea ta. De exemplu, am putea agrega Datele de utilizare ale tale pentru a calcula procentajul de utilizatori care accesează o funcționalitate specifică a site-ului. Cu toate acestea, în cazul în care combinăm sau corelăm Datele Agregate cu datele tale personale astfel încât să te putem identifica în mod direct sau indirect, vom trata datele combinate rezultate ca date personale care vor fi utilizate așa cum este descris în acest document.

De asemenea, vom aplica proceduri de anonimizare a datelor pentru a analiza evoluția copilului în scopul de a modalități de îmbunătățire a calității serviciilor noastre.

3.   Ce informații din profilul copilului sunt vizibile pentru alții?

Profilul complet al copilului este confidențial. Alți părinți din aceeași grădiniță, școală sau cabinet logopedic, nu pot vedea datele copiilor. Logopedul (specialistul/psihologul) poate vedea numai numele copiilor, avatarul (care poate fi avatarul implicit sau avatarul modificat de părinți) și datele setate chiar de părinte  (nume/prenume, vârsta cronologică, vârsta limbajului, deficiențe de limbaj). Specialiștii (logopezi/psihologi) pot vedea datele furnizate de părinte ale copiilor cu care au interacționat în baza acordului părinților.

4.  Cum colectăm datele tale personale?


Putem colecta datele tale personale în mai multe modalități, precum:

 1. Interacțiune directă
 2. Interacțiune indirectă
 3. Tehnologii automate sau interacțiuni
 4. Terțe părți sau informații disponibile public
 5. Informații pe care le construim intern, pe măsură ce interacționezi cu VoxiKids, fie prin intermediul platformei online, fie prin legătura pe care o ai cu un logoped

4.1. Dacă ești Părinte

Sursa Datele
Interacțiune directă

Ne poți furniza în mod direct date despre tine (precum Datele de identificare, Datele de contact și Datele financiare) prin completarea câmpurilor existente pe site sau prin email, telefon sau altă metodă pe care ți-o punem la dispoziție. Aici sunt incluse datele personale pe care ni le furnizezi atunci când: 

●      dorești să descarci unul sau mai multe materiale pe care le punem pe Platformă;

●      dorești să cumperi/beneficiezi de unul din bunurile sau serviciile noastre;

●      intri în legătură cu un logoped prin intermediul VoxiClinic;

●      îți faci un cont la noi pe site;

●      te abonezi la serviciile sau publicațiile noastre;

●      soliciți materiale promoționale & marketing;

●      intri într-un concurs sau promoție, completezi un chestionar etc.;

●      ne dai un feedback etc.

Tehnologii automate sau interacțiuni

Pe măsură ce utilizezi site-ul nostru, vom putea să colectăm în mod automat Date tehnice despre echipamentul pe care îl folosești, modul în care navighezi și diferite tipare. Vom colecta aceste informații prin utilizarea cookie-urilor, log-uri de server și alte tehnologii similare. 

Te rugăm să citești politica noastră de cookies pentru detalii suplimentare.

4.2. Dacă ești Utilizator (Copil)

Sursa Datele
Părinte sau tutore nume, prenume, vârstă cronologică, vârsta limbajului
Interacțiune cu un logoped nu colectam/înregistrăm video și audio ședințe de terapie logopedică, întreaga ședință este complet privată
Tehnologii automate sau interacțiuni

Pe măsură ce utilizezi site-ul nostru, vom putea să colectăm în mod automat Date tehnice despre echipamentul pe care îl folosești, modul în care navighezi și diferite tipare. Vom colecta aceste informații prin utilizarea cookie-urilor, log-uri de server și alte tehnologii similare. 

Te rugăm să citești politica noastră de cookies pentru detalii suplimentare .

4.3. Dacă ești profesionist (logoped)

Sursa Datele
Interacțiune directă

Ne poți furniza în mod direct date despre tine (precum Datele de identificare, Datele de contact, Datele financiare și Date profesionale) prin completarea câmpurilor existente pe site sau prin email, telefon sau altă metodă pe care ți-o punem la dispoziție, precum și prin încărcarea/transmiterea documentelor doveditoare. Aici sunt incluse datele personale pe care ni le furnizezi atunci când: 

●      te înregistrezi în rețeaua noastră de logopezi;

●      intri în legătură cu un copil prin intermediul VoxiClinic;

●      te abonezi la serviciile sau publicațiile noastre;

●      soliciți materiale promoționale & marketing;

●      completezi un chestionar, ne dai un feedback etc.

Tehnologii automate sau interacțiuni

Pe măsură ce utilizezi site-ul nostru, vom putea să colectăm în mod automat Date tehnice despre echipamentul pe care îl folosești, modul în care navighezi și diferite tipare. Vom colecta aceste informații prin utilizarea cookie-urilor, log-uri de server și alte tehnologii similare. 

Te rugăm să citești politica noastră de cookies pentru detalii suplimentare .

5.   În ce scop îți colectăm datele personale?

În principal vom colecta datele tale personale (sau ale minorului) pentru a putea oferi în mod direct serviciul pe care îl accesezi.

Cu toate acestea, folosim datele tale personale (sau ale minorului) pentru a putea îmbunătăți Platforma, să-ți trimitem sugestii despre facilități care te-ar putea ajuta, să vedem ce ți-ai dori și cum putem să facem acest serviciu cât mai bun.

Pe scurt, temeiurile noastre pentru prelucrarea datelor tale vor fi în general următoarele:

 • Ți-ai dat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Reține că îți poți retrage în orice moment consimțământul prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare („unsubscribe”) din fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail [email protected]

 • Prelucrarea este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între tine și noi
 • Prelucrarea este necesară în scopul intereselor noastre legitime sau ale altei părți

Am pus mai jos, în format de tip tabel, o descriere a modurilor în care plănuim să îți folosim datele personale, precum și baza legală în care o facem. De asemenea, am identificat și interesele noastre legitime acolo unde a fost cazul.

Te rugăm să ai în vedere că e posibil să îți prelucrăm datele personale în baza mai multor temeiuri legale, în funcție de scopul pentru care folosim aceste date. Te rugăm să ne contactezi la adresa de email [email protected] dacă dorești mai multe detalii despre temeiurile legale pe care ne bazăm atunci când prelucrăm datele tale personale acolo unde a fost mai mult de un temei legal evidențiat în tabelul de mai jos:

Scop Date personale Informații suplimentare Temei legal
Înregistrarea ca Utilizator

Date de Identificare

Date de Contact

În cazul în care decizi să te înregistrezi ca utilizator pe Platformă, trebuie să îți prelucrăm datele pentru a te identifica ca utilizator al acesteia și pentru a-ți oferi acces la diferitele sale funcționalități și servicii disponibile pentru tine ca utilizator înregistrat. În anumite cazuri, crearea unui cont va fi automată, pentru a putea avea acces la serviciile pe care le-ai achiziționat de la noi.

Poți să-ți anulezi oricând contul de utilizator înregistrat fie din contul tău de pe site, din Contul de Client, fie la adresa de email [email protected].

Totodată, în funcție de dezvoltarea Platformei, vei avea posibilitatea să te conectezi printr-o rețea de socializare, cum ar fi Facebook/Google, fie pentru a te înregistra ca utilizator nou, fie pentru a asocia conectarea cu contul tău actual. În acest caz, datele tale de conectare, precum și adresa ta de e-mail (în cazul în care accepți acest lucru), vor fi importate din contul tău de pe rețeaua de socializare. Prin utilizarea acestei opțiuni de conectare, rețeaua de socializare ne poate trimite câteva informații suplimentare din profilul tău public, cum ar fi: numele, sexul, vârsta aproximativă sau imaginea de profil, în conformitate cu termenii de utilizare ai rețelei de socializare, pe care îți recomandăm să îi citești cu atenție. Dacă nu ne aprobi acest transfer de date, nu vom păstra aceste informații suplimentare. Te rugăm să ai în vedere că dacă alegi conectarea cu o rețea de socializare agreată, acest lucru poate implica furnizarea anumitor informații despre activitatea ta în rețeaua de socializare respectivă. În orice caz, îți recomandăm să verifici setările de confidențialitate și să citești politica de confidențialitate a acelor rețele de socializare pentru a ști cum sunt prelucrate aceste date de către rețelele de socializare.

Prelucrarea datelor tale este necesară pentru semnarea termenilor care reglementează utilizarea site-ului. Cu alte cuvinte, pentru înregistrarea ta ca utilizator al site-ului, trebuie să îți prelucrăm datele personale, altfel nu am putea să gestionăm înregistrarea (temeiul fiind încheierea sau executarea unui contract, inclusiv demersurile anterioare pentru încheiere)
Accesul la materiale

Date de Identificare

Date de Contact

Vom folosi datele tale personale pentru a-ți oferi acces la materialele pe care dorești să le descarci de pe Platformă, cum ar fi ghiduri, liste, sugestii, evaluări sau alte materiale pe care ți le vom pune la dispoziție, gratis Încheierea și executarea contractului (oferirea serviciilor)
Încheierea și executarea contractului electronic pe care îl închei cu noi

Date de Identificare

Date de Contact

Date Financiare

Data de Utilizare

Date de tranzacționare

Date de Profi

Pentru operațiunile descrise aici, vom folosi datele tale personale ca să:

●  îți livrăm serviciul pe care l-ai contractat

●  te contactăm în legătură cu actualizările sau comunicările informative privind funcționalitățile sau serviciile contractate, inclusiv trimiterea de sondaje privind calitatea serviciilor furnizate.

●  gestionarea plăților pentru serviciile achiziționate, se realizează printr-un serviciu extern, astfel încât VoxiKids are acces la un set limitat de date. Datele tale de card nu rămân salvate pe nici unul dintre serverele companiei.

●  activam mecanismele necesare pentru a preveni o potențială fraudă împotriva ta și împotriva noastră în timpul procesului de cumpărare. Dacă apreciem că tranzacția ar putea fi frauduloasă, această prelucrare poate conduce la blocarea tranzacției.

●  pentru facturare – să îți punem la dispoziție în format electronic/fizic facturile și chitanțele aferente tranzacțiilor efectuate.

●  pentru oferirea altor servicii ce vor fi implementate.

Încheierea și executarea contractului (oferirea serviciilor). Este necesar să îți prelucrăm datele tale personale pentru a putea executa contractul electronic de furnizare a serviciilor pe care le dorești de la noi.

Avem totodată un interes legitim pentru a efectua verificările necesare cu scopul de a detecta și a preveni eventualele fraude atunci când dorești să faci o achiziție.

Solicitările sau cererile efectuate prin intermediul Serviciului Clienți/ Suport

Date de Identificare

Date de Contact

Date Financiare

Date de Tranzacționare

Date de Profil

Prelucrăm numai datele personale strict necesare pentru a-ți gestiona sau rezolva solicitarea sau cererea.

Avem un interes legitim să răspundem solicitărilor sau întrebărilor pe care ni le pui prin diferitele mijloace de contact existente. Includem aici inclusiv mesajele private pe care ni le trimiți în care ne pui întrebări despre Platformă, campanii sau dorești să obții mai multe informații.

Înțelegem că prelucrarea acestor date este de asemenea în avantajul tău, deoarece ne permite să te putem ajuta în mod corespunzător și să găsim o soluție întrebărilor tale. Atunci când ne contactezi, în special pentru gestionarea incidentelor sau ne soliciți lămuriri privind serviciul achiziționat, prelucrarea este necesară pentru executarea în bune condiții a contractului de vânzare.

Atunci când ne contactezi pentru gestionarea incidentelor legate de comandă sau pentru a face o reclamație, prelucrarea datelor tale personale se face pentru îndeplinirea obligațiilor noastre legale în acest sens.

Încheierea și executarea contractului (oferirea serviciilor)

Interesul legitim

Pentru a gestiona relația pe care o avem cu tine

Date de Identificare

Date de Contact

Date de Profil

Această prelucrare presupune:

(a) să te notificăm despre schimbarea termenilor & condițiilor și a politicilor de prelucrarea datelor

(b) să te rugăm să ne lași un recenzie sau să participi la un sondaj

Vom prelucra datele tale pentru a avea constant datele actuale și să înțelegem cum folosesc și utilizatorii serviciile noastre sau cum le-am putea îmbunătăți.

Încheierea și executarea contractului (oferirea serviciilor)

Interesul legitim de a îmbunătăți serviciile pe care le oferim.

Marketing

Date de Identificare

Date de Contact

Date de Tranzacționare

Date de Profil

Date de Marketing și Comunicare

Vom prelucra datele tale personale în acest scop în principal în următoarele cazuri:

●    dacă te abonezi la newsletter, îți vom prelucra datele personale pentru a gestiona preferințele tale de comunicare, inclusiv trimiterea de informații personalizate despre serviciile noastre prin diverse mijloace (cum ar fi prin e-mail sau SMS). De asemenea, îți vom putea trimite aceste informații prin notificări push în cazul în care le-ai activat pe dispozitivul mobil sau din browser.

Te rugăm să ai în vedere că această prelucrare a datelor implică analiza profilului tău de utilizator sau de client în scopul creării de profile prin care determinăm care sunt preferințele tale la un anumit moment pe baza istoricului de navigare și al alegerilor făcute și, astfel, ce servicii ți se potrivesc cel mai bine la momentul transmiterii informațiilor către noi. De exemplu, pe baza istoricului tău de cumpărături și de navigare, îți vom face sugestii cu privire la facilitățile care considerăm că te-ar putea interesa și ți-ar fi de folos.

Te vei putea dezabona de la newsletter în orice moment și total gratuit prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare („unsubscribe”) din fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail [email protected]

●    Pentru realizarea de acțiuni promoționale (de exemplu, pentru desfășurarea de concursuri). Prin participarea la orice acțiune promoțională, ne autorizezi să prelucrăm datele furnizate aferente fiecărei acțiuni și pe care le putem comunica prin diverse mijloace, cum ar fi rețelele de socializare sau chiar pe site. La fiecare acțiune promoțională la care participi, vei putea accesa secțiunea de termeni și condiții, în care vom oferi informații mai detaliate cu privire la prelucrarea datelor tale în acel context.

Îți prelucrăm datele în scopuri de marketing în baza consimțământului pe care ni-l oferi, de exemplu atunci când ești de acord să primești informații personalizate prin diverse mijloace, atunci când autorizezi trimiterea de notificările tip  push pe dispozitivul mobil sau în browser.

De asemenea avem un interes legitim pentru a-ți prezenta informații personalizate  (cum ar fi oferte pentru servicii similare celor deja achiziționate de către tine, sau noi facilități adăugate, care ar putea fi de mare interes pentru tine) deoarece înțelegem că prelucrarea acestor date este de asemenea în avantajul tău întrucât ne permite să îmbunătățim experiența ta ca utilizator și astfel să accesezi informațiile în funcție de preferințele tale.

Îmbunătă-

țirea serviciilor

Date de Identificare

Date de Contact

Date de Tranzacționare

Date de Profil

Date de Marketing și Comunicare

Date Tehnice

Dacă accesezi site-ul nostru, te informăm că vom prelucra datele tale de navigare în scopuri analitice și statistice, adică pentru înțelegerea modului în care utilizatorii interacționează cu site-ul nostru și astfel să îi putem aduce îmbunătățiri.

De asemenea, uneori realizăm acțiuni și sondaje de calitate care vizează cunoașterea gradului de satisfacție al clienților și utilizatorilor noștri și detectarea ariilor în care ne putem îmbunătăți  serviciile oferite.

Considerăm că avem un interes legitim atunci când analizăm modalitatea în care site-ul nostru este folosit, precum și gradul de satisfacție a utilizatorului.

Prelucrarea acestor date este de asemenea în avantajul tău întrucât scopul este îmbunătățirea experienței utilizatorului și oferirea unui serviciu de calitate superioară.

Pentru a livra conținut relevant și reclame personalizate și pentru a măsura și înțelege eficiența reclamelor pe care ți le oferim

Date de Identificare

Date de Contact

Date de Utilizare

Date de Profil

Date de Marketing și Comunicare

Date Tehnice

Aceste date ne sunt necesare pentru a înțelege cum clienții și utilizatorii folosesc serviciile noastre, pentru a dezvolta noi servicii, pentru a ne crește afacerea și să ne adaptăm strategia de marketing    Consimțământ

Folosirea datelor de analiză pentru a îmbunătăți Platforma, serviciile, departamen-

tul clienți și experiența

Date Tehnice

Date de Utilizare

Aceste date ne sunt necesare pentru a înțelege categoriile de clienți pentru serviciile noastre, pentru a menține platformele cu conținut actualizat și de interes, pentru a dezvolta noi servicii, pentru a ne crește afacerea și să ne adaptăm strategia de marketing Interes legitim
Sugestii și recomandări despre serviciile care ar putea fi de interes pentru tine

Date de Identificare

Date de Contact

Date de Utilizare

Date de Profil

Date de Marketing și Comunicare

Date Tehnice

Aceste date ne sunt necesare pentru a ne crește afacerea și să ne adaptăm strategia de marketing   Interes legitim
Când reacționați la conținutul prezent pe rețelele de socializare Nume, imagine, orice informații accesibile public în profilul dvs. din rețelele de socializare, sau comunicare în mod voluntar de dvs.

Suntem prezenți pe Facebook și LinkedIn, Instagram, Youtube și Twitter. Ori de câte ori interacționați cu noi prin intermediul conturilor noastre deschise în aceste platforme (ex: comentarii, like, share, recenzie etc.) vom avea acces la datele public disponibile pe profilul tău.

Interacțiunea unui utilizator cu unul din plugin-urile sociale disponibile în platforma wp.voxikids.com și voxiclinic.com, furnizate de rețelele sociale, implică un schimb de date între aplicație și rețeaua de social media respectivă pentru care deținătorul platformei se face responsabil alături de platformă de socializare respectivă.

Prelucrăm datele dvs. în interesul nostru legitim pentru a răspunde oricărei întrebări, plângeri sau recomandări pe care ne-o trimiteți, pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența pe care o oferim clienților noștri și pentru a vă ține la curent cu noutățile pe care noi le publicăm și care ar putea fi de interes pentru dvs.

Pe scurt, vom păstra datele tale personale atâta timp cât este necesar pentru a ne îndeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv în scopul satisfacerii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare.

Pentru a determina perioada de păstrare adecvată pentru datele cu caracter personal, am luat în considerare valoarea, natura și sensibilitatea datelor personale, riscul potențial de vătămare cauzat de utilizarea neautorizată sau divulgarea datelor tale personale, scopurile pentru care prelucrăm datele tale personale și dacă putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace și cerințele legale aplicabile.

Scopul prelucrăii Termenul de stocare
Înregistrarea ca Utilizator ●      Vom păstra datele înregistrate în contul tău. până când vei decide să îți  închizi contul, însă le vom șterge (inclusiv contul dvs.) dacă au trecut mai mult de 5 ani de ultima autentificare în cont.

 

●      Datele înscrise în documentele financiar-contabile (ex. facturi, plăți efectuate cu cardul, plăți ramburs etc.) vor fi  păstrate în arhivă timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în conformitate cu perioadele Legii contabilității nr. 82/1991 și a  Ordinului 2634/2015

Accesul la materiale Vei avea acces la materiale în toată perioada în care contul tău va fi activ
Încheierea și executarea contractului electronic pe care îl închei cu noi ●      Datele înscrise în documentele financiar-contabile (ex. facturi, plăți efectuate cu cardul, plăți ramburs etc.) vor fi  păstrate în arhivă timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în conformitate cu perioadele Legii contabilității nr. 82/1991 și a  Ordinului 2634/2015

 

●      Înregistrările video și audio ale ședințe de terapie logopedică vor fi stocate pe o perioada de 12 luni

Solicitările sau cererile efectuate prin intermediul Serviciului Clienți/ Suport Nu vom păstra în baza noastră de date comunicațiile mai vechi de 1 an, de la data ultimei interacțiuni.
Pentru a gestiona relația pe care o avem cu tine Vom prelucra datele tale pe care ni le comunici timp de 12 luni din momentul în care le-am primit
Marketing ●      În cazul abonării la newsletter, prelucrarea datelor va continua până când dvs. veți solicita dezabonarea

 

●      În cazul prelucrării efectuate în interes legitim, atunci când sunteți deja clientul nostru, vom prelucra datele dvs. pe durata executării contractului și vom continua să procedăm astfel timp de 3 ani de la încetarea contractului.

Îmbunătățirea serviciilor Vom prelucra datele timp de 12 luni de la momentul colectării
Pentru a livra conținut relevant și reclame personalizate și pentru a măsura și înțelege eficiența reclamelor pe care ți le oferim Vom prelucra datele timp de 12 luni de la momentul în care ti-ai dat consimțământul pentru această prelucrare
Folosirea datelor de analiză pentru a îmbunătăți Platforma,, serviciile, departamentul clienți și experiența Vom prelucra datele dvs. pe durata executării contractului și vom continua să procedăm astfel timp de 3 ani de la încetarea contractului.
Sugestii și recomandări despre serviciile care ar putea fi de interes pentru tine Vom prelucra datele tale pe care ni le comunici timp de 12 luni din momentul în care le-am primit
Când reacționați la conținutul prezent pe rețelele de socializare Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

În anumite circumstanțe, putem anonimiza datele tale personale (astfel încât acestea nu mai pot fi asociate cu tine) în scopuri de cercetare științifică, istorică sau statistică, caz în care putem folosi aceste informații pe o perioadă nelimitată fără a te anunța în prealabil.

7.   Datele pe care le colectăm de la tine prin intermediul aplicației mobile

Aplicația de mobil VoxiKids App, prin intermediul căreia utilizatorii au acces la peste 200 de exerciții logopedice interactive special concepute pentru copiii cu deficiențe de vorbire sau tulburări de limbaj și probleme de comunicare, este disponibilă în atât pentru Android cât și pentru IOS.

Datele personale pe care le prelucrăm sunt cele furnizate de părinte sau tutore prin înregistrarea în aplicație și cele care derivă din utilizarea aplicației mobile.

În funcție de serviciile sau funcționalitățile pe care dorești să le accesezi pentru copilul tău și pe care le avem dezvoltate, va trebui să colectăm, prelucrăm, să stocăm sau să transferăm anumite date cu caracter personal:

Categoria

Date incluse

Date de identificare  Nume de utilizator, e-mail, limba în care dorești să comunici
Date de contact adresa de e-mail
Date financiare informațiile privind plățile sau pe cele privind cardul/contul bancar sunt ținute și gestionate de Google Play sau App Store, nouă ne revin informații despre achizițiile făcute
   
Date tehnice adresa de IP (internet protocol), datele de login, tipul de browser și versiunea, setările privind locație și fusul orar, sistemul de operare
Date de profil nume utilizator, parolă, comenzile făcute de tine, interesele și preferințele tale, caracteristicile tale din punct de vedere al limbajului, feedbackul oferit, răspunsurile oferite la sondaje
Date de utilizare & interacțiune informații despre cum utilizezi aplicația, evoluția copilului
Date de marketing & comunicare preferințele tale de a primi materiale de marketing din partea noastră și din partea terțelor noastre părți și metodele preferate de comunicare

Dacă ești părinte sau tutore al unui copil cu sub vârsta sub 16 ani vom avea nevoie de consimțământul tău explicit pentru a prelucra datele personale ale copilului. Astfel, pe lângă informațiile de mai sus, va trebui să ne furnizezi pentru copilul tău următoarele date:

 1. nume, prenume;
 2. vârstă;
 3. consimțământul explicit privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale copilului;
 4. declarație pe propria răspundere privind calitatea de reprezentant legal sau tutore.

Te rugăm să ai în vedere că datele acestea ne sunt necesare pentru a putea oferi cea mai bună experiență copilului tău și să putem particulariza experiența sa în aplicație. Scopul nostru este să facem din logopedie o joacă, iar nivelul jocului trebuie să fie adaptat cerințelor, necesităților și aptitudinilor fiecărui copil în parte.

8.  Cum colectăm datele tale personale?

Putem colecta datele tale personale în mai multe modalități, precum:

 1. Interacțiune directă
 2. Interacțiune indirectă
 3. Tehnologii automate sau interacțiuni
 4. Terțe părți sau informații disponibile public
 5. Informații pe care le construim intern, pe măsură ce interacționezi cu VoxiKids App, prin intermediul aplicației mobile
Sursa Datele
Interacțiune directă Ne poți furniza în mod direct date despre tine (precum Datele de identificare, Datele de contact) prin completarea câmpurilor existente pe site sau prin email, telefon sau altă metodă pe care ți-o punem la dispoziție. Aici sunt incluse datele personale pe care ni le furnizezi atunci când:

 

●      dorești să descarci unul sau mai multe materiale pe care le punem pe Platformă;

●      dorești să cumperi/beneficiezi de unul din bunurile sau serviciile noastre;

●      îți faci un cont în aplicația mobilă

●      te abonezi la serviciile sau publicațiile noastre;

●      Activitatea ta din aplicația mobilă

●      soliciți materiale promoționale & marketing;

●      intri într-un concurs sau promoție, completezi un chestionar etc.;

●      ne dai un feedback etc.

Tehnologii automate sau interacțiuni Pe măsură ce utilizezi aplicația noastră, vom putea să colectăm în mod automat Date tehnice despre echipamentul pe care îl folosești, modul în care navighezi și diferite tipare. Vom colecta aceste informații prin utilizarea cookie-urilor, log-uri de server și alte tehnologii similare.

 

Te rugăm să citești politica noastră de cookies pentru detalii suplimentare .

9.   În ce scop îți colectăm datele personale?  

În principal vom colecta datele tale personale (sau ale minorului) pentru a putea oferi în mod direct acces la funcțiile aplicației mobile..

Cu toate acestea, folosim datele tale personale (sau ale minorului) pentru a putea îmbunătăți Aplicația, să-ți trimitem sugestii despre facilități care te-ar putea ajuta, să vedem ce ți-ai dori și cum putem să facem acest serviciu cât mai bun.

Pe scurt, temeiurile noastre pentru prelucrarea datelor tale vor fi în general următoarele:

 • Ți-ai dat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Reține că îți poți retrage în orice moment consimțământul prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare („unsubscribe”) din fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail [email protected]

 • Prelucrarea este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între tine și noi
 • Prelucrarea este necesară în scopul intereselor noastre legitime sau ale altei părți

Am pus mai jos, în format de tip tabel, o descriere a modurilor în care plănuim să îți folosim datele personale, precum și baza legală în care o facem. De asemenea, am identificat și interesele noastre legitime acolo unde a fost cazul.

Te rugăm să ai în vedere că e posibil să îți prelucrăm datele personale în baza mai multor temeiuri legale, în funcție de scopul pentru care folosim aceste date. Te rugăm să ne contactezi la adresa de email [email protected] dacă dorești mai multe detalii despre temeiurile legale pe care ne bazăm atunci când prelucrăm datele tale personale acolo unde a fost mai mult de un temei legal evidențiat în tabelul de mai jos.

Atunci când folosește aplicația mobilă și sub rezerva acordului tău, VoxiKids poate trimite notificări de tip push, pentru a comunica informații utile pentru părinți sau le spune despre un nou eveniment sau sondaj care necesită un răspuns rapid.

Scop Date personale Informații suplimentare Temei legal
Înregistrarea ca Utilizator Date de Identificare

 

Date de Contact

În cazul în care decizi să te înregistrezi ca utilizator în aplicația mobilă, trebuie să îți prelucrăm datele pentru a te identifica ca utilizator al acesteia și pentru a-ți oferi acces la diferitele sale funcționalități și servicii disponibile pentru tine ca utilizator înregistrat. În anumite cazuri, crearea unui cont va fi automată, pentru a putea avea acces la serviciile pe care le-ai achiziționat de la noi.

 

Poți să-ți anulezi oricând contul de utilizator înregistrat fie din contul tău de pe site, din Contul de Client, fie la adresa de email [email protected].

Prelucrarea datelor tale este necesară pentru semnarea termenilor care reglementează utilizarea aplicației. Cu alte cuvinte, pentru înregistrarea ta ca utilizator al site-ului, trebuie să îți prelucrăm datele personale, altfel nu am putea să gestionăm înregistrarea (temeiul fiind încheierea sau executarea unui contract, inclusiv demersurile anterioare pentru încheiere)
Accesul la materiale Date de Identificare

 

Date de Contact

 

Vom folosi datele tale personale pentru a-ți oferi acces la materialele pe care dorești să le descarci de pe Aplicației, cum ar raportul evoluției copilului înregistrat în timpul parcurgerii exercițiilor disponibile în aplicație. Încheierea și executarea contractului (oferirea serviciilor)
Încheierea și executarea contractului electronic pe care îl închei cu noi Date de Identificare

 

Date de Contact

Date Financiare

Data de Utilizare

Date de tranzacționare

Date de Profi

 

Pentru operațiunile descrise aici, vom folosi datele tale personale ca să:

 

●      îți livrăm serviciul pe care l-ai contractat

●      te contactăm în legătură cu actualizările sau comunicările informative privind funcționalitățile și serviciile contractate, inclusiv trimiterea de sondaje privind calitatea serviciilor furnizate.

●      gestionarea plăților pentru serviciile achiziționate, se realizează printr-un serviciu extern, astfel încât VoxiKids are acces la un set limitat de date. Datele tale de card nu rămân salvate pe nici unul dintre serverele companiei.

●      activam mecanismele necesare pentru a preveni o potențială fraudă împotriva ta și împotriva noastră în timpul procesului de cumpărare. Dacă apreciem că tranzacția ar putea fi frauduloasă, această prelucrare poate conduce la blocarea tranzacției.

●      pentru facturare – să îți punem la dispoziție în format electronic/fizic facturile și chitanțele aferente tranzacțiilor efectuate.

●      pentru oferirea altor servicii ce vor fi implementate.

Încheierea și executarea contractului (oferirea serviciilor). Este necesar să îți prelucrăm datele tale personale pentru a putea executa contractul electronic de furnizare a serviciilor pe care le dorești de la noi.

 

Avem totodată un interes legitim pentru a efectua verificările necesare cu scopul de a detecta și a preveni eventualele fraude atunci când dorești să faci o achiziție.

Solicitările sau cererile efectuate prin intermediul Serviciului Clienți/ Suport Date de Identificare

 

Date de Contact

Date Financiare

Date de Tranzacționare

Date de Profil

 

Prelucrăm numai datele personale strict necesare pentru a-ți gestiona sau rezolva solicitarea sau cererea.

 

Avem un interes legitim să răspundem solicitărilor sau întrebărilor pe care ni le pui prin diferitele mijloace de contact existente. Includem aici inclusiv mesajele private pe care ni le trimiți în care ne pui întrebări despre Aplicație, campanii sau dorești să obții mai multe informații.

Înțelegem că prelucrarea acestor date este de asemenea în avantajul tău, deoarece ne permite să te putem ajuta în mod corespunzător și să găsim o soluție întrebărilor tale. Atunci când ne contactezi, în special pentru gestionarea incidentelor sau ne soliciți lămuriri privind serviciul achiziționat, prelucrarea este necesară pentru executarea în bune condiții a contractului de vânzare.

Atunci când ne contactezi pentru gestionarea incidentelor legate de comandă sau pentru a face o reclamație, prelucrarea datelor tale personale se face pentru îndeplinirea obligațiilor noastre legale în acest sens.

Încheierea și executarea contractului (oferirea serviciilor)

 

Interesul legitim

 

Pentru a gestiona relația pe care o avem cu tine Date de Identificare

 

Date de Contact

Date de Profil

 

Această prelucrare presupune:

 

(a) să te notificăm despre schimbarea termenilor & condițiilor și a politicilor de prelucrarea datelor

(b) să te rugăm să ne lași un recenzie sau să participi la un sondaj

 

Vom prelucra datele tale pentru a avea constant datele actuale și să înțelegem cum folosesc și utilizatorii serviciile noastre sau cum le-am putea îmbunătăți.

Încheierea și executarea contractului (oferirea serviciilor)

 

Interesul legitim de a îmbunătăți serviciile pe care le oferim.

Marketing Date de Identificare

 

Date de Contact

Date de Tranzacționare

Date de Profil

Date de Marketing și Comunicare

 

Vom prelucra datele tale personale în acest scop în principal în următoarele cazuri:

 

●  dacă te abonezi la newsletter, îți vom prelucra datele personale pentru a gestiona preferințele tale de comunicare, inclusiv trimiterea de informații personalizate despre serviciile noastre prin diverse mijloace (cum ar fi prin e-mail sau SMS). De asemenea, îți vom putea trimite aceste informații prin notificări push în cazul în care le-ai activat pe dispozitivul mobil sau din browser.

Te rugăm să ai în vedere că această prelucrare a datelor implică analiza profilului tău de utilizator sau de client în scopul creării de profile prin care determinăm care sunt preferințele tale la un anumit moment pe baza istoricului de navigare și al alegerilor făcute și, astfel, ce servicii ți se potrivesc cel mai bine la momentul transmiterii informațiilor către noi. De exemplu, pe baza istoricului tău de cumpărături și de navigare, îți vom face sugestii cu privire la facilitățile care considerăm că te-ar putea interesa și ți-ar fi de folos.

Te vei putea dezabona de la newsletter în orice moment și total gratuit prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare („unsubscribe”) din fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail [email protected]

●  pentru realizarea de acțiuni promoționale (de exemplu, pentru desfășurarea de concursuri). Prin participarea la orice acțiune promoțională, ne autorizezi să prelucrăm datele furnizate aferente fiecărei acțiuni și pe care le putem comunica prin diverse mijloace, cum ar fi rețelele de socializare sau chiar pe site. La fiecare acțiune promoțională la care participi, vei putea accesa secțiunea de termeni și condiții, în care vom oferi informații mai detaliate cu privire la prelucrarea datelor tale în acel context.

Îți prelucrăm datele în scopuri de marketing în baza consimțământului pe care ni-l oferi, de exemplu atunci când ești de acord să primești informații personalizate prin diverse mijloace, atunci când autorizezi trimiterea de notificările tip  push pe dispozitivul mobil sau în browser.

 

De asemenea avem un interes legitim pentru a-ți prezenta informații personalizate  (cum ar fi oferte pentru servicii similare celor deja achiziționate de către tine, sau noi facilități adăugate, care ar putea fi de mare interes pentru tine) deoarece înțelegem că prelucrarea acestor date este de asemenea în avantajul tău întrucât ne permite să îmbunătățim experiența ta ca utilizator și astfel să accesezi informațiile în funcție de preferințele tale.

Îmbunătă-

 

țirea serviciilor

Date de Identificare

 

Date de Contact

Date de Tranzacționare

Date de Profil

Date Tehnice

 

Dacă utilizezi aplicația mobilă, te informăm că vom prelucra datele tale de navigare în scopuri analitice și statistice, adică pentru înțelegerea modului în care utilizatorii interacționează cu aplicația  noastră și astfel să îi putem aduce îmbunătățiri.

 

De asemenea, uneori realizăm acțiuni și sondaje de calitate care vizează cunoașterea gradului de satisfacție al clienților și utilizatorilor noștri și detectarea ariilor în care ne putem îmbunătăți serviciile oferite.

 

Considerăm că avem un interes legitim atunci când analizăm modalitatea în care aplicația noastră este folosită, precum și gradul de satisfacție a utilizatorului.

 

Prelucrarea acestor date este de asemenea în avantajul tău întrucât scopul este îmbunătățirea experienței utilizatorului și oferirea unui serviciu de calitate superioară.

Pentru a livra conținut relevant și reclame personalizate și pentru a măsura și înțelege eficiența reclamelor pe care ți le oferim Date de Identificare

 

Date de Contact

Date de Utilizare

Date de Profil

Date de Marketing și Comunicare

Date Tehnice

 

Aceste date ne sunt necesare pentru a înțelege cum clienții și utilizatorii folosesc serviciile noastre, pentru a dezvolta noi servicii, pentru a ne crește afacerea și să ne adaptăm strategia de marketing. Consimțământ
Folosirea datelor de analiză pentru a îmbunătăți Platforma, serviciile, departamen-

 

tul clienți și experiența

Date Tehnice

 

Date de Utilizare

Aceste date ne sunt necesare pentru a înțelege categoriile de clienți pentru serviciile noastre, pentru a menține actualizat și de interes conținutul aplicației, pentru a dezvolta noi servicii, pentru a ne crește afacerea și să ne adaptăm strategia de marketing. Interes legitim
Sugestii și recomandări despre serviciile care ar putea fi de interes pentru tine Date de Identificare

 

Date de Contact

Date de Utilizare

Date de Profil

Date de Marketing și Comunicare

Date Tehnice

 

Aceste date ne sunt necesare pentru a ne crește afacerea și să ne adaptăm strategia de marketing. Interes legitim
Când reacționați la conținutul prezent pe rețelele de socializare Nume, imagine, orice informații accesibile public în profilul dvs. din rețelele de socializare, sau comunicare în mod voluntar de dvs. Suntem prezenți pe Facebook și LinkedIn, Instagram, Youtube și Twitter. Ori de câte ori interacționați cu noi prin intermediul conturilor noastre deschise în aceste platforme (ex: comentarii, like, share, recenzie etc.) vom avea acces la datele public disponibile pe profilul tău.

 

Interacțiunea unui utilizator cu unul din plugin-urile sociale disponibile în aplicația mobilă VoxiKids App, furnizate de rețelele sociale, implică un schimb de date între aplicație și rețeaua de social media respectivă pentru care deținătorul aplicației se face responsabil alături de platformă de socializare respectivă.

Prelucrăm datele dvs. în interesul nostru legitim pentru a răspunde oricărei întrebări, plângeri sau recomandări pe care ne-o trimiteți, pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența pe care o oferim clienților noștri și pentru a vă ține la curent cu noutățile pe care noi le publicăm și care ar putea fi de interes pentru dvs.

Pe scurt, vom păstra datele tale personale atâta timp cât este necesar pentru a ne îndeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv în scopul satisfacerii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare.

Pentru a determina perioada de păstrare adecvată pentru datele cu caracter personal, am luat în considerare valoarea, natura și sensibilitatea datelor personale, riscul potențial de vătămare cauzat de utilizarea neautorizată sau divulgarea datelor tale personale, scopurile pentru care prelucrăm datele tale personale și dacă putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace și cerințele legale aplicabile.

Scopul prelucrării Termenul de stocate
Înregistrarea ca Utilizator ●      Vom păstra datele înregistrate în contul tău. până când vei decide să îți  închizi contul, însă le vom șterge (inclusiv contul dvs.) dacă au trecut mai mult de 5 ani de ultima autentificare în cont.

 

●      Datele înscrise în documentele financiar-contabile (ex. facturi, plăți efectuate cu cardul etc.) vor fi  păstrate în arhivă timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în conformitate cu perioadele Legii contabilității nr. 82/1991 și a  Ordinului 2634/2015

Accesul la materiale Vei avea acces la materiale în toată perioada în care contul tău va fi activ
Încheierea și executarea contractului electronic pe care îl închei cu noi ●      Datele înscrise în documentele financiar-contabile (ex. facturi, plăți efectuate cu cardul, plăți ramburs etc.) vor fi  păstrate în arhivă timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în conformitate cu perioadele Legii contabilității nr. 82/1991 și a  Ordinului 2634/2015
Solicitările sau cererile efectuate prin intermediul Serviciului Clienți/ Suport Nu vom păstra în baza noastră de date comunicațiile mai vechi de 1 an, de la data ultimei interacțiuni.
Pentru a gestiona relația pe care o avem cu tine Vom prelucra datele tale pe care ni le comunici timp de 12 luni din momentul în care le-am primit
Marketing ●      În cazul abonării la newsletter, prelucrarea datelor va continua până când dvs. veți solicita dezabonarea

 

●      În cazul prelucrării efectuate în interes legitim, atunci când sunteți deja clientul nostru, vom prelucra datele dvs. pe durata executării contractului și vom continua să procedăm astfel timp de 3 ani de la încetarea contractului.

Îmbunătățirea serviciilor Vom prelucra datele timp de 12 luni de la momentul colectării
Pentru a livra conținut relevant și reclame personalizate și pentru a măsura și înțelege eficiența reclamelor pe care ți le oferim Vom prelucra datele timp de 12 luni de la momentul în care ți-ai dat consimțământul pentru această prelucrare
Folosirea datelor de analiză pentru a îmbunătăți Platforma, serviciile, departamentul clienți și experiența Vom prelucra datele dvs. pe durata executării contractului și vom continua să procedăm astfel timp de 3 ani de la încetarea contractului.
Sugestii și recomandări despre serviciile care ar putea fi de interes pentru tine Vom prelucra datele tale pe care ni le comunici timp de 12 luni din momentul în care le-am primit
Când reacționați la conținutul prezent pe rețelele de socializare Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

În anumite circumstanțe, putem anonimiza datele tale personale (astfel încât acestea nu mai pot fi asociate cu tine) în scopuri de cercetare științifică, istorică sau statistică, caz în care putem folosi aceste informații pe o perioadă nelimitată fără a te anunța în prealabil.

11. Divulgarea datelor tale personale

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

De exemplu, am putea furniza datele tale către alte companii, precum furnizorii de servicii IT, agenții media, agenții de publicitate, servicii de contabilitate și resurse umane, furnizori de soluții integrate, servicii juridice și alți terți cu care avem o relație contractuală. Acești terți sunt selectați cu o grijă deosebită astfel încât datele tale să fie prelucrate doar în scopurile pe care noi le indicăm.

Un alt exemplu este trimiterea datelor personale către furnizorul de e-mailuri cu care trimitem mesajele către tine.

De asemenea, am putea partaja datele tale către alți parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.

Putem transmite datele și altor părți având consimțământul sau potrivit instrucțiunilor tale.

Vom putea, de asemenea, furniza informațiile tale cu caracter personal și către parchet, poliție, instanțele judecătorești și alte organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Ne vom asigura, în limite rezonabile, că datele tale nu părăsesc Spațiul Economic European, însă, în măsura în care vom transfera date către state din afara SEE, ne vom asigura, în toate cazurile, că transferurile sunt legitime, având la bază consimțământul tău explicit sau alt temei legal.

11.1.  Cu cine împărtășim datele tale

În anumite cazuri, și alte terțe persoane vor avea acces la datele personale, precum:

 1. Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date – Amazon) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
 2. Procesatorii de plăti BlueSnap și ChargeBee
 3. Terți care plasează cookie-uri: google.com, hubspot.com, facebook.com
 4. Platformele online: Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Youtube
 5. Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare

11.2. Divulgarea datelor tale personale

Transferul de date cu caracter personal către un stat terț poate avea loc numai dacă statul către care se intenționează transferul asigură un nivel de protecție adecvat.

Transferul de date către un stat a cărui legislație nu prevede un nivel de protecție cel puțin egal cu cel oferit de Regulament General de Protecție a Datelor este posibil numai dacă există garanții suficiente cu privire la protecția drepturilor fundamentale ale persoanelor vizate. Aceste garanții vor fi stabilite de noi prin contracte încheiate cu furnizorii/prestatori de servicii către care se va realiza transferul datelor tale personale.

Unii dintre furnizorii noștri de prestări servicii e posibil să fie localizați în afara Spațiului Economic European (SEE), astfel încât procesarea din partea lor a datelor tale personale va implica un transfer de date în afara SEE.

De fiecare dată când vom transfera datele tale personale în afara SEE, ne vom asigura că există un nivel de protecția similar prin unul din următoarele mecanisme de salvgardare:

 1. vom transfera datele tale personale către țări unde s-a demonstrat de către Comisia Europeană că furnizează un nivel adecvat de siguranță pentru datele personale. Pentru mai multe detalii, dați click aici.
 2. când apelăm la anumiți furnizori de servicii, vom putea folosi anumite modele de contracte furnizate și aprobate de Comisia Europeană care oferă datelor personale aceeași protecție pe care o au în Europa. Pentru mai multe detalii, dați click aici.
 3. Când apelăm la furnizori din SUA, vom putea transfera datele dacă aceștia oferă condiții similare de protecție pentru datele partajate între UE și SUA. Pentru mai multe detalii, dați click aici.

Te rugăm să ne contactezi la adresa de email [email protected] dacă dorești mai multe informații despre mecanismul specific folosit de noi atunci când transferăm datele tale personale în afara SEE.

11.3. Securitatea datelor

Înțelegem cât de importantă este securitatea datelor personale și luăm măsurile necesare pentru a proteja clienții noștri și alte persoane ale căror date le prelucrăm de accesul neautorizat al datelor personale, precum și de modificarea, divulgarea sau distrugerea neautorizata ale datelor pe care le prelucrăm în activitatea curentă.

Am implementat următoarele măsuri tehnice și organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal:

Politici dedicate. Adoptăm și revizuim constant practicile și politicile interne de prelucrare a datelor personale (inclusiv măsurile fizice și electronice de securitate), pentru a ne proteja sistemele de un eventual acces neautorizat sau alte posibile amenințări la securitatea acestora. Aceste politici sunt supuse unor verificări constante, pentru a ne asigura că respectăm cerințele legale și că sistemele funcționează în mod adecvat.

Minimizarea datelor. Ne asigurăm că datele tale cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt limitate doar la cele necesare, adecvate și relevante pentru scopurile declarate în această Politică.

Restrângerea accesului la dateÎncercăm să restrângem cât mai mult accesul la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm la minimul necesar: angajați, colaboratori și alte persoane care au nevoie să acceseze aceste date pentru a le prelucra și a duce la îndeplinire un serviciu. Partenerii și colaboratorii noștri sunt supuși unor obligații stricte de confidențialitate (fie prin contract, fie legale).

Măsuri tehnice specifice. Utilizăm tehnologii care să asigure securitatea clienților noștri, încercând întotdeauna să implementăm cele mai optime soluții pentru protecția datelor. De asemenea, facem back-up-uri periodice de date pentru a le putea recupera în cazul unui eventual incident și avem implementate proceduri de audit periodice în privința securității echipamentelor folosite. Totuși, niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură și de neatins (vezi NASA).

Asigurarea exactității datelor tale. Câteodată este posibil să îți cerem să confirmi exactitatea sau actualitatea datelor tale pentru a fi siguri că ele reflectă realitatea.

Instruirea personalului. Ne instruim și testăm constant angajații și colaboratorii cu privire la legislația și cele mai bune practici în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal.

Anonimizarea datelor. Acolo unde putem, încercăm pe cât posibil să anonimizăm/pseudonimizăm datele cu caracter personal pe care le prelucrăm, astfel încât să nu mai putem identifica persoanele la care acestea se referă.

Cu toate acestea, deși depunem eforturi constante pentru a asigura securitatea datelor pe care ni le încredințezi, este posibil să avem parte și de evenimente mai puțin fericite și să avem incidente/breșe de securitate. În aceste cazuri, vom urma cu strictețe procedura de raportare și notificare a incidentelor de securitate și vom lua toate măsurile necesare pentru a readuce situația la normal în cel mai scurt timp posibil.

12.1. Conținutul Utilizatorului

Conținutul Utilizatorilor reprezintă informațiile „în sesiune” pe care ni le oferi direct prin utilizarea serviciilor din Platformă/Aplicația mobilă, cum ar fi înregistrările video și audio ale ședințe de terapie logopedică, fișiere, jurnale de chat și transcrieri, evoluția și orice alte informații încărcate în timpul utilizării Serviciilor. VoxiKids utilizează conținutul clienților numai în legătură cu furnizarea serviciilor din Platformă/Aplicația mobilă – nu monitorizăm, nu vindem sau nu folosim conținutul clienților în alte scopuri.

Te rugăm să fii conștient de faptul că nicio măsură de securitate nu este perfectă sau impenetrabilă și că nu suntem responsabili pentru eludarea oricăror măsuri de securitate conținute în Platformă/Aplicația mobilă. Ar trebui să fii precaut cu privire la accesul pe care îl oferiți altora atunci când utilizați Platforma/Aplicația mobilă și la informațiile pe care alegeți să le partajați atunci când utilizați Platforma.

VoxiKids NU vinde sau închiriază informațiile dvs. personale (sau ale copilului dvs.) către niciun terț în niciun scop – inclusiv în scopuri publicitare sau de marketing.

12.2. Ce nu putem face fără datele tale

Atunci când te rugăm să completezi datele personale pentru a îți oferi acces la anumite funcționalități sau servicii ale Platformei/Aplicației mobile, vom marca unele câmpuri ca fiind obligatorii, deoarece acestea sunt informații de care avem nevoie pentru a-ți putea furniza serviciul sau pentru a-ți oferi acces la funcționalitatea respectivă.

Te rugăm să reții că, dacă decizi să nu ne furnizezi aceste informații, este posibil să nu poți finaliza înregistrarea ta ca utilizator sau să nu poți beneficia de aceste servicii sau funcționalități. Într-un asemenea caz, am putea fi puși în situația în care va trebui să îți limităm accesul la un serviciu pe care îl vrei de la noi, dar te vom notifica la momentul respectiv dacă se întâmplă asta.

Spre exemplu, dacă vei dori să beneficiezi de serviciile noastre și să te punem în contact cu un logoped, va trebuie să te înregistrăm video pentru ca logopedul să poată corecta modalitatea de exprimare a copilului și să-l ajute să-și îmbunătățească auzul și pronunția, prin verificarea stimulilor și a corectitudinii exercițiilor, urmărind totodată evoluția în timp. Dacă nu vei dori să faci asta, nu vom putea să îți oferim acest serviciu pentru care te înscrii pe Platformă.

De asemenea, dacă în momentul în care ne trimiți o solicitare pe adresa de contact sau prin formularul de pe Platformă/Aplicația mobilă sau prin altă modalitate indicată și nu putem verifica identitatea ta, ne rezervăm dreptul de a nu răspunde respectivei cereri.

12.3.  Recenzii

Postăm mărturii pe Serviciul nostru, care pot conține informații personale, cum ar fi numele, fotografia și / sau un videoclip al persoanei care ne oferă o asemenea recenzie. Obținem consimțământul individului în prealabil pentru a ne asigura că avem permisiunea de a posta acest conținut în mod public. Pentru a solicita eliminarea informațiilor dvs. personale din mărturiile noastre, vă rugăm să ne contactați la [email protected]

12.4. Informații colectate automat

VoxiKids primește și înregistrează automat informații din jurnalele serverului nostru din browserul dvs., inclusiv adresa dvs. IP, informații despre cookie-urile VoxiKids și pagina pe care ați solicitat-o. De asemenea, înregistrăm detaliile activității dvs. pe Servicii, precum și numărul și frecvența vizitatorilor site-ului nostru și a componentelor acestuia. VoxiKids folosește cookie-uri pentru a se asigura că toți utilizatorii se bucură de cea mai bună experiență pe site, personalizată în funcție de nevoile lor de navigare.

 1. În anumite circumstanțe, ai parte de niște drepturi privind datele tale personale în conformitate cu prevederile legale. Pentru a le exercita, te rugăm să ne contactezi la adresa de email [email protected]

  Pe scurt, conform legislației în vigoare, ai următoarele drepturi:

  1. Dreptul de retragere a consimțământului – atunci când prelucrarea s-a bazat pe consimțământul tău și nu există un alt temei de prelucrare. . Te rugăm să reții că retragerea consimțământului nu afectează prelucrarea ce a avut loc până la acel moment.
  2. Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale – care se realizează prin această Politică de confidențialitate.
  3. Dreptul de acces asupra datelor – ai dreptul să primești o copie de pe datele pe care le prelucrăm despre tine. Alte copii suplimentare vor putea fi furnizate contra cost.
  4. Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete – ai dreptul să ne soliciți să modificăm/completăm datele pe care le prelucrăm despre tine atunci când consideri că trebuie să facem acest lucru.
  5. Dreptul de ștergere („dreptul de a fi uitat”) – acest drept îți permite să ne soliciți ca, în anumite circumstanțe, când nu mai avem niciun alt temei pentru prelucrarea datelor tale, să-ți ștergem datele și să nu le mai prelucrăm pe viitor.
  6. Dreptul la restricționarea prelucrării – atunci când prelucrăm datele tale pentru a îndeplini sarcinile noastre de interes public sau interesele noastre legitime (sau cele ale unei terțe părți) și există ceva despre situația ta particulară, ceea te face să vrei să obiectezi asupra prelucrării. De asemenea, ai dreptul să ne ceri restricționarea prelucrării atunci când prelucrăm datele tale în scopuri de marketing direct.
  7. Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre tine către alt operator – atunci când datele tale sunt într-un format care ne permite transferul către un alt operator într-un format automatizat, ușor accesibil și care poate fi citit de o mașină.
  8. Dreptul de a te opune prelucrării datelor – atunci când prelucrăm datele tale pentru a ne îndeplini un interes public sau urmărim interesele noastre legitime sau ale unei terțe persoane.
  9. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri
  10. Dreptul de a te adresa justiției
  11. Dreptul de o plângere în fața unei Autorități de Supraveghere, ale cărei date de contact le găsești mai jos:
  Nume Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
  Adresa B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România
  Telefon +40.318.059.211 sau +40.318.059.212
  E-mail [email protected]

  Te rugăm să reții că:

  1. Îți poți retrage consimțământul pentru marketing direct în orice moment prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare e-mail/sms sau alt mesaj electronic.
  2. Dacă vrei să îți exerciți drepturile, o poți face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate și datate la adresa de e-mail: [email protected]
  3. Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Există excepții, de aceea fiecare cerere primita va fi analizată astfel încât să decidem dacă este întemeiată sau nu. În măsura în care cererea este întemeiată, îți vom facilita exercitarea drepturilor. Dacă cererea este neîntemeiată, o vom respinge, însă te vom informa asupra motivelor refuzului și asupra drepturilor de a depune o plângere la Autoritatea de Supraveghere și de a te adresa justiției.
  4. Termenul de răspuns: Vom încerca să răspundem solicitării în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspect, precum complexitatea cererii, numărul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica într-un termen util.
  5. Ce am putea avea nevoie de la Ca să putem să îți răspundem la cererile tale prin care îți exerciți drepturile, este posibil să avem nevoie de informații suplimentare de la tine pentru a putea să îți confirmăm identitatea. Dacă, deși depunem toate eforturile, nu reușim să te identificăm, iar tu nu ne furnizezi informații suplimentare pentru a reuși să te identificăm, nu suntem obligați să dăm curs solicitării.
  6. Taxă. Nu va trebui să achiți vreo taxă pentru exercitarea dreptului de acces la date (sau orice alt drept). Cu toate acestea, e posibil să fii nevoit să plătești o anumită taxă rezonabilă dacă cererea ta este nefondată, excesivă sau repetitivă. Alternativ, vom putea refuza să dăm curs solicitării tale în aceste circumstanțe.

Vom actualiza această politică de confidențialitate ori de câte ori vor apărea modificări în modul în care prelucrăm datele date și te vom notifica prin intermediul Platformei sau pe e-mail despre cea mai recentă versiune. Toate actualizările și modificările prezentei Note sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site și/sau notificare pe e-mail. Chiar dacă nu primești o notificare, te încurajăm să accesezi și să citești periodic această Politică pentru a fi la curent cu ultimele versiuni.

Politica de confidențialitate actualizată la data de 22 Decembrie 2020.