Povești autentice

Vezi cum ne-am asociat cu clienții noștri pentru a-i ajuta în construirea unui viitor mai bun pentru copii

Gabriela Gherghișan

Psihopedagog Special

Lucrez prin VoxiClinic din luna aprilie, 2022 și am reușit astfel să îmi desfașor orele de terapie logopedică din confortul cabinetului, sau din confortul casei. Acest lucru a fost benefic atât pentru mine cât și pentru copii întrucât au rămas în mediul lor cunoscut, acasă, utilizând un laptop sau un calculator.

Clinica digitală VoxiClinic aduce ca prim element de noutate integrarea resurselor online și posibilitatea de a derula terapie logopedică online prin intermediul platformei. De asemenea, digitalizarea exercițiilor și activităților logopedice clasice este un alt element de noutate, dar în același timp foarte pertinent, având în vedere evoluția mondială a lucrurilor.
Carolina

Carolina Bodea Haţegan

Conf. univ. dr. la Departamentul de Psihopedagogie Specială în cadrul Universității Babeș-Bolyai


Elena Mititelu

Psiholog Clinician

Pentru copiii cu care lucrez este o adevărată plăcere să se afle în fața calculatorului, dat fiind faptul că aceștia sunt înclinați spre tehnologie s-au adaptat la tot ceea ce înseamnă terapie online. Din punctul meu de vedere această platformă ajută foarte mult copiii. Atât copii cu CES cât și pe cei neuro tipici.

Platforma este un instrument extrem de practic în cabinetul psihologic. Din punctul meu de vedere este un Cabinet de psihologie/logopedie mobil. Este un mijloc de a îmbunătăți limbajul copilului, atât cel receptiv cât și cel expresiv. Cuprinde foarte multe exemple și ne ajută pe noi, specialiștii să ne organizăm mult mai bine ședințele, să ne luăm notițe în timp real și să elaborăm rapoarte de calitate. Pe părinte îl ajută să fie prezent în acest ”cabinet mobil” alături de copilul său. 
Apreciez foarte mult munca echipei (de la idee și până la lansarea pe piață) care a lucrat la acest minunat și util proiect. Este o pierdere considerabilă să nu ai cont în așa o platformă. Mulțumesc și vă doresc să aveți în continuare spor și inspirație!

Hanganu Elena

Psiholog Clinician

Loredana Maior

Mămică de fetiță - vârsta - 5 ani

Logopeda Maior Fabiola este un om excepțional, cu o răbdare și empatie cum rar mi-a fost dat să întâlnesc. Recomand tuturor mămicilor să apeleze cu încredere la platforma VoxiClinic, ajutată de o echipa excepțională de specialiști reușesc să contureze ceea ce noi părinții nu reușim fără ajutor specializat. Este minunat să îți petreci timpul în confortul casei tale, să nu pierzi timpul în trafic și să reușești să faci terapie cu specialiști din alt județ așa cum a fost în cazul nostru.
 
Povestea noastra incepe acum 1 an când fetița mea avea 5 ani și în vocabularul ei existau foarte multe cuvinte pe care nu le pronunța corect. Cei din jurul meu îmi spuneau să stau liniștită că odată cu începerea grădiniței se va rezolva aceasta problema însă sufletul meu de mamă lăcrima și își dorea ca puiul ei să fie înțeles de ceilalți. Până când într-o zi la televizor am auzit despre aplicația de mobil VoxiKids, am început să caut mi-am descarcat pe telefon și am inceput cu fetita micile joculețe însă în scurt timp mi-am dat seama că eu nu am pregătirea necesara să o ajut și ea refuză să repete după mine pentru a face pronunția corectă. În ziua următoare am trimis un mail creatoarei VoxiKids și am cerut să mă pună în contact cu un specialist și anume logoped prin platformă de data aceasta – VoxiClinic. Așa am întâlnit-o pe doamna căreia vreau să-i mulțumesc din suflet pentru ceea ce a reușit într-un timp scurt și datorită acestei platforme interactive totul a fost facil ți jucăuș pentru fetiță.
Spor în continuare să reușiți să faceți părinți fericiți, mândri și copii împliniți.
Cu drag, Loredana Maior
 
 

Provocarea vieții mele profesionale a apărut în martie 2020 când trebuia să predăm online, să fac terapii de recuperare a limbajului iar pentru asta nu eram pregătită.
A fost momentul să studiez metode de predare online. 
Așa am descoperit clinica digitală VoxiClinic. Am testat cum decurge o ședință de terapie online și am descoperit că îmi pot continua activitatea terapeutică la standardele profesionale ale terapiei față în față fără riscuri pentru sănătatea mea sau a clienților mei. Copii sunt încântați de jocurile senzoriale, părinți sunt implicați mai mult în terapiile de recuperare a limbajului și costuri reduse cu deplasarea.

Părinții care nu au dezvoltate competențe digitale se descurcă bine să își creeze cont în această clinică digitală, se reduce riscul anulării ședințelor datorită faptului că nu au cu cine lăsa ceilalți copii acasă cât timp veneau cu copilul la terapie. Acestea sunt câteva din avantajele pe care le oferă VoxiClinic.
Mulțumesc pentru tot ce ne oferiți și vă urez succes în tot ce întreprindeți!

Fabiola Maior

Profesor Educație Specială

Daniela Popescu

Psiholog Clinician

Platforma VoxiClinic este foarte utila, atât ca resursă în terapia logopedică, cât și ca instrument de motivare a copilului să lucreze. Deși am mai făcut terapie online, nu am avut la dispoziție o platformă care să faciliteze experiența, așa cum o face VoxiClinic. Îmi place că este ușor de folosit (atât online, cât și în cabinet), are o gamă largă de exerciții (la care se adaugă mereu noi funcționalități) iar copiii sunt încântați să lucreze.
Cred că în contextul actual, în care, din ce în ce mai mult online-ul este prezent în multe aspecte din viața (muncă, școală, socializare), efortul de a ține pasul și de a digitaliza terapia logopedică, făcând-o foarte accesibilă, este admirabil.
 

VoxiClinic este o platformă digitală care vine în ajutorul copiilor cu dificultăți de vorbire și al specialiștilor care caută noi soluții pentru aceștia. Platforma oferă o gamă largă de exerciții și material ilustrat variat care poate fi ușor utilizat de către logopezi și copii deopotrivă. Exercițiile mi se par intuitive, adaptative iar copiilor le place mult să interacționeze prin intermediul platformei, astfel, învățarea și terapia creează pentru copii valențele unui joc interactiv și distractiv. Copiii învață și se perfecționează….jucându-se!

Melania Chișu Mureșan

Psihopedagog și Logoped

Ioana Marcela Crișan

Psihopedagog și Logoped

Platforma de logopedie VoxiClinic reprezintă o soluție la “un click distanță” pentru corectarea tulburărilor de limbaj și comunicare, adaptată particularităților copiilor zilelor noastre care sunt foarte atrași de învățarea de pe dispozitive electronice (laptop/tableta). Pentru mine această platforma a devenit un instrument de lucru important atât în evaluare cât și în intervenția logopedică. Această colaborare mi-a întărit încrederea în terapia online și în același timp m-a ajutat la diversificarea activității în cabinet. Recomand atât terapeuților cât și părinților să acceseze platforma VoxiClinic. Cred că în contextul actual, în care, din ce în ce mai mult online-ul este prezent în multe aspecte din viața (muncă, școală, socializare), efortul de a ține pasul și de a digitaliza terapia logopedică, făcând-o foarte accesibilă, este admirabil.
 

Utilizez platforma VoxiClinic de când a apărut. De atunci, aceasta s-a actualizat permanent, având diverse forme și modalități de utilizare, adaptate pe o paleta larga de utilizatori, părinți, terapeuți, logopezi, fiind o clinică digitală complexă, atât pentru activitățile de stimulare și dezvoltare a limbajului receptiv și expresiv, cât și pentru activitățile logopedice pentru copii atipici, dar potrivită și pentru copii tipici. Este structurată pe mai multe capitole – preachiziții, vocabular și comprehensiune, notițe, etc. Practic ai tot ce îți trebuie la îndemână într-o ședință. De la notițele până la jocuri ca recompensă la finalul activității, exersând astfel motricitatea fină. Recomand atât specialiștilor cât și părinților această platformă.

Cristina Lemni

Terapeut și Logoped

Roxana Alexandra Popa

Psiholog Clinician, Psihoterapeut și Coach

Platforma VoxiClinic, dezvoltată de echipa Voxi, facilitează accesul copiilor din toată țara la activități de dezvoltare personală, consiliere psihologică, coaching și logopedie.
Împreună cu copilul, în calitate de specialist pe această platformă – am posibilitatea de a lucra online cu ajutorul resurselor digitale active și prietenoase create de această echipă de tineri minunați. Beneficiez în permanență de sprijin în eficientizarea intervenției mele prin intermediul instrumentelor înnoite permanent în platformă. VoxiClinic, instrumente care se adresează acestui nou profil de „copil al Epocii Digitale”.
Vă mulțumim VoxiClinic pentru că ați făcut acest lucru posibil.
„Universul copiilor – fără limite”!
Mult succes în viitor!
 

Platforma VoxiClinic m-a ajutat foarte mult în interacțiunea cu piticii, fie online, fie în cabinet. Platforma conține foarte multe resurse interesante și funcționalități utile în terapia logopedică care ajută în menținerea atenției copilului întrucât informația le este prezentată într-o formă diferită și interactivă. Acest „cabinet mobil” stimulează atât limbajul receptiv, cât și limbajul expresiv prin intermediul paletei vaste de exerciții pe care o deține.
Eu, personal, susțin inițiativele de digitalizare în scop educativ deoarece tehnologia ne înconjoară și este în continuă dezvoltare, noi trebuie să o acceptăm, să o stilizăm și să o utilizăm în interesul major al copilului – dezvoltarea armonioasă pe toate laturile.
Echipa de la VoxiClinic & VoxiKids a făcut o treabă minunată în acest sens și le mulțumesc pentru efortul depus!

Gabriela Gherghisan

Psihopedagog Special

Cătălina Andrieș

Mămică de băiețel - vârsta - 6 ani

Prin intermediul acestei platforme am dat de un logoped foarte bun și datorită acesteia, copilul meu în câteva luni de terapie specială cu programe foarte interesante și distractive a ajuns să vorbească foarte clar!
Foarte mulțumită și recomand cu încredere această platformă!

Programează o demonstrație a platformei cu unul dintre consultanții noștri pentru a vedea cum poți integra VoxiClinic în cadrul sesiunilor de terapie.