VoxiKids pe Seedblink – investește într-un produs creat pentu tine

Povestea VoxiKids a pornit de la o aplicație de logopedie prin care ne-am dorit să ajutăm copiii să pacurgă exerciții logopedice mai ușor, de acasă. Cu timpul însă, am realizat că părinții, logopezii și copiii au nevoie de mai mult decât atât și că putem realiza un mediu virtual dedicat dezvolării limbajului, pentru a fi mai aproape unii de ceilalți atunci când nu putem fi împreună fizic.

Așa am gândit clinica virtuală VoxiKids Online, la începutul pandemiei Covid-19, când o mulțime de părinți și logopezi ne-au rugat să le propunem o soluție pentru a continua terapia logopedică de la distanță. Pentru că deja pusesem bazele unei aplicații de logopedie portabile, ideea unei platforme digitale complete – care să răspundă noilor nevoi generate de pandemie și să reprezinte o soluție de lungă durată pentru orice copil și logoped, ni s-a părut o extensie naturală a proiectului VoxiKids.

Bineînțeles că orice startup ambițios are nevoie de finanțare pe măsură, iar feedback-ul extraordinar primit de la părinți, logopezi și investitori până acum ne-a încurajat să ne extindem planurile. La momentul de față, suntem listați pe platforma de crowdfunding Seedblink, prin care ne dorim să strângem 290,000 euro. Aceste fonduri vor merge în dezvoltarea unor funcționalități importante ale clinicii virtuale VoxiKids și în lansarea acesteia pe piața internațională în următoarele luni. Cu o investiție minimă de 2500 euro, și tu poți deveni acționar al VoxiKids în sistem crowdfunding, alături de Gapminder (cel mai important fond de investiții din România) și Celeverage, precum și de investitorii privați care ne susțin proiectul.  Fie că ești părinte sau logoped, acum ai ocazia să investești într-un produs special conceput pentru tine și nevoile tale.

Listarea pe Seedblink ne oferă șansa să devenim o prezență importantă în zonele e-health și edTech, la nivel global. Platforma VoxiKids are un potențial foarte bun de scalare, fiind ideală în orice situație în care se lucrează la achiziția limbajului (adică va fi cu siguranță utilă cabinetelor de logopedie, dar și oricărei familii și grădinițe). Momentan, VoxiKids Online se află încă în testări beta cu 25 de logopezi din România, urmând să o lansăm public în această iarnă. Stay tuned!

La scurt timp de la listarea VoxiKids pe Seedblink, am reușit deja să strângem mai mult de jumătate din suma propusă. Acest lucru a fost posibil nu în mică măsură datorită susținerii utilizatorilor noștri, care au descărcat aplicația de mobil VoxiKids de peste 10.000 de ori până acum. Deși dezvoltăm în paralel o veritabilă clinică online, aplicația VoxiKids rămâne un proiect important pentru noi, la care lucrăm în continuare. Din luna decembrie 2020, vom lansa un modul de tehnologie inteligentă dezvoltat în colaborare cu Universitatea Politehnica, care ajută copiii să-și îmbunătățească pronunția în timp real, iar în primăvara lui 2021 ne dorim să lansăm varianta premium a aplicației.  

Povestea VoxiKids continuă și în noul an, iar acum te poți implica direct ca investitor! Pe siteul Seedblink, poți găsi planul nostru de business, dar și o descriere a pieței și a poziționării noastre în ea: https://investors.seedblink.com/projects/28

Distribuie articolul pe

Fii la curent cu ultimele noutăți

Abonează-te la newsletterul Voxi

Social Media

Cele mai citite articole

Categorii

Articole similare